Нека им е зле! Ако сте се чудели как живеят

...
 
Нека им е зле! Ако сте се чудели как живеят
Коментари Харесай

По-богати и от Холивуд! Клинтън, Обама и Харис надминаха и звездите с луксозни домове (Снимки)

 

Нека им е зле! Ако сте се чудели по какъв начин живеят политиците на Съединени американски щати, изобщо не ги мислете. Оказа се, че доста от тях имат домове, които са по-скъпи и по-ценни даже от големите имения на звездите в Холивуд.

Двама някогашни президенти, един държавен секретар и един вицепрезидент, съумяха да сложат в дребния си джоб огромна част от холивудските величия. Малцина обаче знаят за същинския размер на положенията им, защото самите те крият тези детайлности от обществото.


Едва ли необятната общност знае да вземем за пример, че Хилъри Клинтън разполага със лично имение във Вашингтон, което е единствено на няколко километра от Белия дом. Бившата първа дама купува къщата през 2016-та година, а през 2020-а я трансформира в своя публична резиденция. Имението наречено " Уайтхевън " е върху повърхност от 5500 акра и се прави оценка на 2,85 милиона $. Интересна детайлност е, че брачният партньор й Бил има лична резиденция в щата Ню Йорк. " Олд Хаус лейн " се прави оценка на 1,7 милиона и е къща в колониален жанр с 11 спални, плувен басейн, огромна фермерска пристройка и спомагателни екстри. Смята се, че сега тя се употребява най-вече от щерка му Челси, поради която я назовават " къщата на президентската щерка ".

След " пенсионирането " си в политиката Барак Обама и брачната половинка му Мишел несъмнено не живеят в беднотия. Двойката ръководи голямо имение за 11 милиона $ на Мартас Виниярд, край Кейп Код. Имението, с повърхност от близо 7 хиляди акра има седем спални, осем бани и частен плувен басейн, който обкръжава част от къщата. Райско кътче за отмора.

Настоящият вицепрезидент на Съединени американски щати Камала Харис пък разполага с елегантно имение в калифорнийски жанр в Брентууд. Имотът е с повърхност от 3500 квадратни метра и е оценен на 5 милиона $. За страдание на Камала, в последно време тя съвсем не съумява да си отдъхне там. Задълженията й към нацията я задържат все по-често във Вашингтон и то в Западното крило... 

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР